perjantai 4. heinäkuuta 2014

Kortti tilausta

Viimeaikoina on ompelukone ollut vähän hiljempaa ja olen tehnyt tilauksesta erilaisia kortteja. Ylioppilas-, vauva-, rippi- ja syntymäpäivä onnittelu kortteja. Myös lahjakortti tilaus tuli joten niitäkin olen väkertänyt :-)

Laitan teille kuvia viimeisimmistä tuotoksista, olen pahoillani etten muista kaikkia papereiden yms. valmistajia mutta laitan tänne kaiken mitä muistan. Kaikista tuotoksista en myöskään ole muistanut ottaa kuvaa mutta ne mistä olen laitan tänne :-)

vauvaonnittelu kortteja tyttövauvalle on tilattu paljon ja tässä on yksi malli siitä mitä on nyt viime aikoina mennyt paljon. Poikavauvalle on tehty samalla kuvalla mutta sinisävyisenä onnittelu kortti.

*************************************************


Rippilapselle olen myös tehnyt paljon kortteja ja tässä on kortti joka meni eräälle ripille päässeelle tytölle. Poikien kortti on ollut hieman erilainen muttei nyt ole yhtään kuvaa sellaisesta.  Tässä kortissa on käytetty pitsinauhaa, paperiruusuja, risti on Tiimarista  ostetusta ääriviivatarra setistä.
Korttipohja oli valmis joita ostin joskus ison kasan Heinikalta messuilta ja tekstipaperi on ostettu Taika-lehden nettipuodista.  Kortin malli on omasta päästä :)

***************************************************************


Töissä tein tälläisiä pika kortteja muutamille pois jääville lapsille.
Materiaaleina käytetty sitä mitä kaapeista löytyi ;-)

***************************************************


* Tämä on uniikki hääkortti ja se syntyi asiakkaan toiveesta. Asiakas joka tilasi kortin pitää kovasti minun ottamista valokuvistani ja hän toivoi että kortissa olisi jotenkin esillä joutsenet. Korttipohja on itse tehty A4 kokoisesta paperista. Pohjaan on embousattu kiekuroita ja ripoteltu kultaista kohojauhetta jonka sitten kuumapuhalsin kiinni. Joutsenet on leikattu omasta valokuvasta ja liimattu kaksipuoleisella teipillä pohjaan kiinni. Pohja on valkoista kiiltäväpintaista 250g paperia joka on värjätty vesiliukoisilla mustepohjaisilla väreillä siniseksi kuvaamaan vettä. Paperi ruusut löytyivät laatikosta ja yllä oleva vaaleanpunainen paperi löytyi myös silppupapereista. Teksti on kirjoitettu valkoisella geelikynällä ja sydän on tehty koivun tuohesta.  Yksin kertaisillakin materiaaleillla saa kauniin ja persoonallisen kortin.

*****************************************************************


Tämä lahjakortti syntyi yhteistyössä esikoiseni kanssa. Hän oli menossa kaverisynttäreille ja pelikaupasta ei saanut lahjakorttia vaan pelkän kuitin. No eihän me nyt kenellekkään kuittia synttärilahjaksi anneta. Tuumasta toimeen ja tein 250g paksuisesta paperista kortin jonka pohjan maalasin poikani toiveesta vihreäksi ja kiinnitin oikeaan alalaitaan lahjakortti tekstin. Esikois poikani sitten itse piirsi pistoolin kuvan jonka sitten leikkasin ääriviivoja pitkin ja kiinnitin kaksipuoleisella teipillä lahjakorttiin. Kortin sisälle kirjoitettiin teksi ja liimattiin pieni kuori jonne sujautettiin kuitti jota vastaan synttärisankari saisi hyvityksen ostoksestaan :-)  Taaskin saatiin persoonallinen lahja joka varmasti jää saajansa mieleen :-)

*******************************************************************

Tässä nyt oli joitakin tilauksia kuvin joita olen tehnyt. Kaikkea en tosiaan ole älynnyt kuvata mutta täytyy muistaa jatkossa ottaa lisää kuvia tekeleistään =) Otan siis tilauksia vastaan mikäli tarvitset kortteja ota yhteyttä.
2 kommenttia:

  1. Kivoja kortteja! Tuo lahjakorttikin tosi hauska, kun olette sen yhdessä tehneet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos 😊 sitä oli ilo tehdä yhdessä, meillä pojat harvemmin lähtee tälläiseen mukaan.

      Poista

Tulisin iloiseksi jos ehtisit jättää viestiä vieraillessasi sivuillani :-)

I'll be happy if you would leave me a message for visiting :-)