keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Pata ja kattilat soivat

Tänään keittiössämme valmistui päivälliseksi Kanawrappeja ja itsetehtyä tsatsikia.
Epäilin hiukan kuinka se maistuisi pojille mutta tällä kertaa äidin epäilys oli turhaa ja pojat ihastuivat tähän uuteen reseptiini.  Kuva tulee jahka ehdin siirtää koneelle mutta tässä nyt aluksi ohje jonka tahdon teille jakaa :-)
Tarvittavat raaka-aineet ovat:

1pkt kanafileitä (maustamaton)
8kpl tortilla kuoria
1 lollorosso salaatti
2/3 kotimaista tuorekurkkua
1kpl keltaisia paprikoita
1-2 valkosipulinkynttä
2dl turkkilaista jogurttia
chilikastiketta
ruokaöljyä, suolaa ja pippuria (jos haluaa)

Raasta 1/4 tuorekurkkua kulhoon ja purista ylimääräinen vesi pois. Lisää hiukan suolaa ja pilko valkosipulin kynnet pieniksi kuutioiksi. Lisää ne turkkilaisen jogurtin joukkoon. Sekoita hyvin ja anna maustua kylmässä muun ruuan valmistamisen ajan.
Huuhdo salaatti ja paprika hyvin veden alla puhtaaksi. Kuivaa ylimääräinen vesi ja leikkaa paprika ohuiksi suikaleiksi. Suikaloi salaatti ja loput kurkusta.
Halutessasi voit maustaa kanan pippurilla ja suolalla (minä jätin mausteet pois ja toimi näinkin). Paista kanasuikaleet kypsiksi pannulla ja leikkaa halutun kokoisiksi suikaleiksi.
Lämmitä tortilla kuoret mikroaaltouunissa ennen tarjoillua.
Tarjoile tortillat kanan, paprikan, salaatin, kurkun, tsatsikin ja chilikastikkeen kera!
Bon Appetit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tulisin iloiseksi jos ehtisit jättää viestiä vieraillessasi sivuillani :-)

I'll be happy if you would leave me a message for visiting :-)